سلام، ضمن تشکر از حضور شما، متمنی است بدلیل نوسان بالای قیمت دلار و تغییر مداوم قیمت محصولات، قبل از هرگونه ثبت سفارش با ما تماس بگیرید، جهت استحضار از راههای ارتباطی باما، روی همین بنر کلیک بفرمایید .   .    . با تشکر

لطفاً چند لحظه صبر کنید

صفحه اصلی / اخبار ایمنی حفاظتی / آشنایی با خطرات شبکه Wi_Fi

آشنایی با خطرات شبکه Wi_Fi

    وای-فای (به انگلیسیWi-Fi)، نامی تجاری است که توسط «اتحادیه وای فای (Wi-Fi Alliance)» ثبت شده و علامتی است که اتحادیه مذکور به محصولات مورد تأیید این اتحادیه جهت کار در شبکه محلی بی‌سیم تحت استاندارد IEEE۸۰۲٫۱۱ می‌باشد، اعطاء میکند.

     با فناوری اتحادیه «Wi-Fi» ارتباطی با قدرتی بیشتر از تکنولوژی بلوتوث ایجاد میگردد. ارتباط وای-فای Wi-Fi عموما برای ارتباط با شبکه اینترنت به شکل بی سیم بکار میرود و همین مسئله باعث جلب توجه و محبوبیت این تکنولوژی بین طرفداران آن بشمار میرود. شما با استفاده از Wi-Fi میتوانید در مسافرت، حین پرواز، حضور در هتل یا … با استفاده از رایانه همراه و یا گوشی موبایل خود به شبکه جهانی اینترنت متصل شوید. وای فای که همان استاندارد IEEE۸۰۲٫۱۱ میباشد در مدلهای  ۸۰۲٫۱۱g و ۸۰۲٫۱۱b مورد استفاده قرار گرفته که استاندارد اصلی آن IEEE802.11b است.

    قابل ذکر است در این مدل، ماگزیمیم سرعت انتقال اطلاعات ۱۱Mbpsبوده و از فرکانس رادیویی ۲/۴ گیگاهرتز استفاده می‌کند. برای افزایش سرعت این استاندارد مدل دیگری بنام ۸۰۲٫۱۱n ایجاد گردیده که باعث افزایش سرعت انتقال حداقل تا ۲۰۰Mbps می شود. . افزایش سرعت در ۸۰۲٫۱۱n بخاطر بهره مندی از سیستمهای چند آنتنی (MIMO)  است. بهره گیری همزمان از دو محدوده فرکانسی ۲٫۴ و ۵ گیگاهرتز، و برخی تکنیک‌های خاص در دسترسی محیط (Medium Access-MAC) است. با توجه به تحقیقات میدانی و عملیاتی، برد مفید یک شبکه وایفای در شرایط ایده آل حدود ۲۰ متر از منبع صدور میباشد.

     با استناد به تحقیقات انجام گرفته میتوان گفت امنیت شبکه بی‌سیم (وای-فای)  نسبت به شبکه سیمی کمتر است، زیرا:

  • اکثر استفاده کنندگان وایفای از نحوه نصب و پیکره بندی دقیق و اصولی آن اطلاع صحیح ندارند و بیشتر از الگوریتم‌های رمزگذاری قدیمی، مانند محرمانگی معادل سیمی(WEP) استفاده می‌کنند. الگوریتم رمزگذاری WEP که یکی از موارد مورد تاکید بسیار از شرکتهای ارائه دهنده وایفای هم هستند یکی از سست تری و ضعیف ترین روشهای رمزگذاری بشمار میروند. این روش را نسبت به طول رمز و ترافیک شبکه موجد، در مدت کوتاهی میتوان شکست و هک نمود. بعضی از نسخه‌های WPS هم از امنیت خوبی برخوردار نیستند. و نیاز به مخفی کردن پین با برداشتن تیک WPS در تنظیمات دارند که بعضا انجام نمی شوند.
  • در وای-فای شنود اطلاعات نیاز به سخت‌افزار چندان پیچیده ندارد و حتی از فاصله و راه دور نیز امکانپذیر است، بدلیل اینکه سیگنالهای وایفای در فضای محیط پخش میشوند. یکی از مورد توجه ترین این روشها که بسیار متداول هم هست روش اسنایفینگ Sniffing میباشدو از معروفترین نرم افزرهای تحت سیستم عامل ویندوز برای Sniff شبکه، نرم افزاری باعنوان Cain نام دارد. شایان ذکر است شنود در این روش زمانی امکان پذیر میگردد که هکر به شبکه بی سیم متصل باشد. روش کاربردی دیگر نیز ساخت یک نقطهٔ دسترسی بی‌سیم فیک یا جعلی است.
  • یکی از راههای نفود و هک، استفاده از دو ابزار تحت ویندوز بنام Dumper و JumpStart و اندروید Andro Dumper و WPA WPS TESTER و … است که با بهره مندی از این نرم افزارها میتوان به آسانی و البته در زمان کوتاهی شبکه های وایفای را هک کرده در آن نفود کرد. در این روش که از یک حفره یا فاگ Bug امنیتی در استاندارد WPS مودم یا AP شخص استفاده میگردد، هکر قادر به یافتن سخت ترین و پیچیده ترین رمزهای شبکه در حدی کمتر از یک دقیقه است. استاندارد WPS مکانیزم امنیتی شبکه‌های Wi-Fi (وای فای) است که برای آسان بودن اتصال کاربر به APها و مودم های وایرلس ( بی سیم) مورد استفاده کاربران قرار میگیرد.
  • نکته بسیار مهم دیگر اینکه با استفاده از نرم‌افزار و سخت‌افزارهای مسدودکننده (WIFI jammer)، شخص هکر و یا نفوذگر بدون نیاز به رمز عبور توانایی قطع کردن شبکه ارتباطی وایفای را به آسانی پیدا میکند.

     تکنولوژی وای‌فای برای نخستن بار در سال ۲۰۰۷ به جهان علم و دنیای مجازی معرفی شد و از آن زمان نیز محققان و اهل فن تحقیقات زیادی درباره آن انجام داده که نتایج و ماحصل این تحقیقات در صورت انتشار تا حد زیادی شما را متعجب خواهد ساخت.

      وای‌فای توانایی زیادی برای گذاشن اثرات بسیار منفی بر سلامت مغز و اندام شما دارد که این موضوع در کودکان بسیار خطر آفرین است. بروز  سردرد، خستگی، اختلالات خواب، مشکلات گوارشی، اختلال در عملکرد مغز و حافظه، استرس و حتی افسردگی را میتوانید از اثرات این تکنولوژی بدانید. لذا خطر را جدی بگیرید و تا میتوانید از صبح تا شب به اینترنت بی‌سیم وای فای آن خودتان را وابسته نکنید.

       یکسال بعد یعنی در سال ۲۰۰۸ یکی از دانشمندان آمریکایی تحقیقی را با عنوان ” کنترل مغز با گوشی  تلفن همراه ” انجام و تتایج آنرا منتشر کرد و در خصوص مضرات استفاده از وایفای، بطور دسته بندی شدی مواردی را بیان کرد که بطور خلاصه بازگو میکنیم:
 

۱- وای فای سبب بی خوابی می شود:

       بطور قطع شما گاهی متوجه شده اید که در ساعاتی که بیشترین استفاده را از وایفای میکنید دچار بی خوابی و کسالت ناشی از آن شده اید. این مورد ممکن است در زمان استفاده از رایانه و یا گوشی تلفن همراهتان باشد. مهم نیست کدام وسیله، بحث در خصوص استفاده از شبکه وایفای است. مطالعات زیادی نشان میدهند افرادی که در معرض اشعه های الکترومغناطیسی هستند در الگوی خوابشان تغییرات بسیار زیادی دیده میشود این افراد نسبت به سایرین خیلی دیرتر بخواب میروند و خواب آسوده ای نخواهند داشت.

      لذا بطور جدی به شما توصیه میکنیم نه تنها در ساعات پایان شب که بدن مستعد خوابیدن است بلکه حتی در زمانیکه خوابیده اید نیز خود را در معرض امواج وایفای قرار ندهید. بحدی این مسئله برای سلامتی اهمیت دارد که به شما اخطار میکنیم حتی شارژ کردن گوشی تلفن همراه شما در اطاق خوابتان باعث این نا هنجاری میگردد لذا مشکلات جدیه مغز را دور از نظر نداشته باشید.
 
۲- وایفای، باعث اختلال در رشد و ترمیم سلولهای بدن است:

     برای اثبات این ادعا، برخی محققان و دانشمندان تعدای گیاه آپارتمانی را در اطاقی بدون وایفای و تعدادی دیگر را در اطاقهای مجهز به این سیستم قرار داده و بعد از ۲ هفته نتیجه این تحقیق همانی بود که از قبل نیز پیش بینی میشد. گیاهانی که در اطاق بدون وایفای بودند رشد بسیار وبی و قابل توجهی داشتند و گیاهانی که در اطاقهای وایفای دار بودن رشد خاصی که در آنها اتفاق نیفتاده بود به جای خود، بلکه رشد معمولی آنها نیز دچار اختلال گردیده بود.

۳- وای فای به رشد کودکانتان لطمه میزند:

      برخی پزشکان استرالیایی در سال ۲۰۰۹ ضمن تحقیقات جامعی دریافتند اشعه وای فای سنتز پروتدین ها را تحت تاثیر قرار می دهد و رشد کودک را تا حد قابل توجهی کاهش میدهند
 
۴- وای فای فعالیت های ذهنی زنان را کاهش میدهد:

      داوطلبانی که حاضر به این تحقیق شدند سی نفر بودند، آنها  ۱۵ نفر مرد و ۱۵ خانم بودند که ابتدا تستهای ساده ای از عملکرد مغز آنها انجام شد و سپس به مدت ۴۵ دیقه در معرض کار با اشعه وایفای قرار گرفتند که قدرت آن  ۲.۴ مگا هرتز بود، نتیجه اصلا خوشآیند نبود چرا که بعد از آن تست قبلی دقیقا انجام شد و زنان نتایج به مراتب بدتر و ضعیف تری نسبت به مردها داشتند.

۵- وایفای باعث بروز ناباروری در مردان و زنان میگردد:

     تاثیر بسیار منفی و نا خوشآیند وای وای، تنها بر روی اسپرم نمی باشد بلکه میتواند تا حمله به تخمدانها نیز جلو برود، شبکه وای فای خانگی شما و اشعه ساطع شده از آن همزمان با تحرک اسپرمها باعث شکسته شدن DNA در افراد میگردد. برابر یک مطالعه تحقیقاتی در یک آزمایشگاه به مدت ۴۵ روز، هر روز دو ساعت تعدادی موش را در معرض اشعه وایفای قرار دادند که با این گذشت این مدت مشاهده شد هم موشهای نر و هم موشهای ماده، باروری خود را تاحد زیادی از دست داده اند، در موشهای ماده، لانه گزینی تخمدانها بشدت ضعیف شده بود.

۶- وای فای با سرطان ارتباط دارد:

      استرس و نگرانی ابتلا به سرطان همیشه با انسانها همراه است و در مواقعی که انسان درگیر دنیای تکنولوژی است این نگرانی باید به مراتب بیشتر باشد. بطور قطع نمیتوان سرطان زا بودن وایفای را رسما اعلام کرد چرا که هنوز اتفاق نظر بین پژوهشگران و محققات وجود ندارد ولی با وجود نتایج و بررسی ها بر روی نمونه های آزمایشگاهی بطور قطع میتوان بیان کرد که قرار داشتن در اماکنی که اشعه شبکه وایفای وجود دارد احتال بروز تومورهای سرطانی را افزایش میدهد.

 نحوه کاهش خطرات وایفای:

      پاسخی ساده تر و راحت تر از اینکه بگوییم خودتان را در معرض این اشعه قرار ندهید در دسترس نداریم !! ساده ترین روش آنست که تا میتوانید خودتان را در معرض این اشعه قرار ندهید و در حد امکان لبتاب، کامپیوتر، گوشی تلفن همراه و … را در نزدیکی بدن نگه ندارید و بعد از اتمام کارتان از آنها فاصله بگیرید. اگر از این دستگاهها استفاده نمیکنید هیچ ضرورتی ندارد یک دستگاه وایفای در زمان خواب شما از شب تا صبج یا بالعکس در محل کار و منزل شما روشن بماند… تا میتوانید از وایفای فرار کنید !!

در صورت در اختیار داشتن مطالب مرتبط با موضوع این صفحه از شما درخواست میکنیم از راههای ارتباطی در صفحه تماس با ما، و یا فرم زیر ارسال بفرمایید تا با نام و لینک خودتان در بخش وبلاگ این سامانه، جهت استفاده سایرین درج گردد…                                                                                      با تشکر

دیدگاهتان را بنویسید

0

Your Cart Is Empty

No products in the cart.