سلام، ضمن تشکر از حضور شما، متمنی است بدلیل نوسان بالای قیمت دلار و تغییر مداوم قیمت محصولات، قبل از هرگونه ثبت سفارش با ما تماس بگیرید، جهت استحضار از راههای ارتباطی باما، روی همین بنر کلیک بفرمایید .   .    . با تشکر

لطفاً چند لحظه صبر کنید

صفحه اصلی / تجهیزات ایمنی / ردیاب خودرو بهتر است یا دزدگیر؟

ردیاب خودرو بهتر است یا دزدگیر؟

ردیاب خودرو بهتر است یا دزدگیر ؟

     ما افراد و مشتریانی را داریم که اکثرا و تقریبا میتوانیم بگوییم بیشتر کسانیکه قصد خرید یکی ازین دو وسیله را دارند برای یکبار هم که شده این سوال را از خود یا از ما میپرسند که براستی کدامیک مناسب خودروی ماست؟ ردیاب یا دزدگیر؟ و کدامیک عملکرد بهتری نسبت به دیگری دارد؟ جی پی اس ( ردیاب خودرو) یا دزدگیر؟ ما فروشنده سیستمهای به روز هستیم و ردیاب نیز در این دسته قرار خواهد گرفت، در این مقاله قصد نداریم دزدگیر خودرو را به طور کل کنار بزنیم بلکه هدفمان بیان مزایا، محاسن و برتریهای ردیاب خودرو است، لذا برای پاسخ به سوال مذکور، بهترین کار این است که هر دو وسیله را بصورت اجمالی مورد بررسی و مطالعه قرار دهیم که این مقاله ماحصل و چکیده این مبحث میباشد. بنابر این تا آخر مطلب همراه ما باشید !

      همانطور که میدانید سیستم دزدگیر در خودرو، مجموعه وسایل و در اصطلاح یک دستگاه الکترونیکی است که عموما در قسمت جلو داشبورد خودرو نصب میگردد که وظیفه حفاظت از وسیله نقلیه را برای مالک بهمراه دارد، در بهترین حالت اگر دزدگیر هیچ مشکلی و عیبی نداشته باشد در زمان سرقت میتواند بصورت شنیداری نسبت به فعال کردن آژیر خطر که در خودرو نصب میگردد اقدام نماید و اگر بخواهیم عامیانه عرض کنیم، برای ترساندن سارق خودرو مورد استفاده قرار میگیرد. در صورتیکه سارق به هر دلیلی موفق به قطع برق خودرو گردد این وسیله عملا از کار میافتد و کارآیی لازم را ندارد. شما فکر کنید مالک خودرو در فاصله چند کیلومتری از خودرو قرار داشته باشد، در این حالت تکلیف چیست؟ آیا میتواند واکنشی داشته باشد که سارق را مجبور به انصراف از سرقت نماید یا خیر؟

      دزدگیر ماشین در اصل یک عامل بازدارنده بشمار میرود در اکثر مواقع سارقین میتوانند دزدگیر خودرو را غیر فعال کنند و حتی دیده شده سارقینی که خودرو را با سرعت بالایی در حالتی که آژیر آن فعال است نیز از محل دور میکنند و در فرصت مقتضی نسبت به خاموش کردن آژیر آن اقدام میکنند. به جرات میگوییم که دزدگیر وسیله ای نیست که برای یک خودرو امنیت فزآینده فراهم نماید.

      روزانه در اخبار رسانه ها، و صفحه حوادث روزنامه ها اخبار گوناگون از سرقتهای خودرو دیده و شنیده میشود، با وجود تلاشهایی که تولیدکنندگان خودرو و مالکین آنها برای ایمن سازی وسیله نقلیه خود انجام میدهند، باز هم سارقین طعمه های خود که خودروها هستند را به راحتی و با صرف اندک زمانی به سرقت میبرند. مثل معروفی هست که میگوید: دزدها همیشه یک قدم جلوتر هستند؟ باین دلیل که هر روز با تجربه تر و پیشرفته تر میشوند بنابر این می بایست به نحوی مانع این اقدام آنان شد. یکی از معایت دزدگیرها که امروزه زیاد هم دیده میشود هشدارهای کاذب و غیر واقعی آنهاست، اگر دزدگیرها در حالت حساسیت کم تنظیم شوند عملا کارآیی خوبی نخواهند داشت، اگر خوش بینانه به قضیه نگاه کنیم، چنانچه در حساسیت بالا قرار گیرند، بدفعات دیده شده سنسور آنها غالبا با به لرزش در آمدن بواسطه عبور کامیونهای سنگین، حیواناتی که در کوچه و خیابان هستند، و گاهی با صدای یک موزیک بلند، به صدا در میآید که این مسئله بسیار گمراه کننده و نگران کننده است. در بیشتر مواقع به واسطه تکراری بودن این داستان، اکثرا مالکین خودرو اینگونه هشدارها را جدی نمیگیرند و براحتی از آن میگذرند. فرض کنید چندین بار بخاطر اینگونه هشدارهای کاذب از منزل بیرون آمده و دیده اید که ماشین در محل پاک موجود و گربه ای از روی سقف آن به پایین می پرد !!  اگر این مسئله تکرار شود آیا برای دفعات بعدی شما همچنان این حساسیت را خواهید داشت؟ عکس العمل شما در این زمان چیست؟ لذا دزدگیر امنیت کاملی از خودرو ارائه نمیدهد.

   دزدگیرها عموما بشکلی نصب میگردند که براحتی قابل دسترسی هستند برخی از آنها که مدلهای پایین تری دارند دارای کلید یا ولومی هستند که حساسیت آنرا میتوان کاهش یا افزایش داد و بهمین دلیل سارقین هم خیلی راحت میتوانند بآن دسترسی داشته و آنرا غیر فعال نمایند. همچنین دزدگیرها دارای برد محدود و حداکثر در وسعت چند صد متر میباشند، همانطور که پیشتر گفتیم در صورتیکه خودروی شما در محلی دورتر از چشم پارک شود و دزدگیر آن فعال شود شما متوجه خطر نخواهید شد و این یک برگ برنده برای سارق است.

      خدمت شما عرض کردیم که ایجاد هشدار کاذب، به جز غیر واقعی بودن پیام اخطار، باعث ایجا مزاحمت برای همسایگان و حتی دارندگان خودرو بشمار میرود. یکی دیگر از معایب دزدگیر اینست که در صورت نصب غیر فنی و اشتباه باعث اختلال در سیستم برقی خودرو میگردد که باعث بروز خسارات زیادی خواهد شد. از نظر آماری، بر اساس تحقیقات میدانی، میانگین سرعت خودروها ۶۰ ثانیه است، و دزدگیرها تا بحال توانسته اند ۵ درصد با ایجاد سرو صدا از سرقت خودرو جلوگیری کنند که درصد بسیار پایین و نگران کننده ای بحساب میآید.

موارد فوق در مورد دزدگیر خودرو بود، اما در مورد جی پی اس یا ردیاب خودرو وضعیت به گونه ای دیگر است

لطفا تا پایان مقاله همراه ما باشید…

ردیاب خودرو چیست؟

      جی پی اس یا ردیاب خود، یک وسیله الکترونیکی و سخت افزاری است که در کابین انواع خودروها نصب میشود و از طریق سیمکارتی که درون آن قرار داده شده است موقعیت و محل استقرار خودرو از جمله طول و عرض جغرافیایی ( مختصات جغرافیایی) را به مالک خودرو ارسال میکند این دریافت اطلاعات میتواند تحت وب و در رایانه و یا در تبلت، و یا گوشی موبایل صاحب خودرو باشد. بعبارتی یکی از بهترین مزایای ردیاب، استخراج موقعیت جغرافیایی محل پارک خودرو میباشد و دیگر ویژگی مهم ردیاب بهره مندی از تکنولوژی GPRS است و این بدان معناست که اطلاعات موقعیت بدست آمده توسط ردیاب خودرو از طریق سیمکارت و پروتکل GPRS به تلفن همراه مالک خودرو ارسال میگردد و در واقع ماموریت یک دستگاه ردیاب یا GPS همین نکته بشمار میرود. البته برخی امکانات جانبی دیگری در ردیابها پیش بینی شده که میتواند این وسیله را به یک وسیله بسیار مهم و پر استفاده برای مالکین خودرو تبدیل نماید.

      برخلاف دزدگیر که فقط یک نوع کاربری و آنهم فقط برای خودرو دارد، ردیابها جهت اهداف گوناگونی تولید میگردند، ردیاب ماشین، ردیاب موتورسیکلت، ردیاب ترانزیتی، ردیاب نظامی، ردیاب آهنربایی، ردیاب شخصی یا ردیاب پرسنلی، ردیاب حیوانات، ردیاب گاو صندوق، ردیاب موبایل و …از انواع ردیابها هستندکه هرکدام در جای خود انجام وظیفه میکنند.

      بیایید با انجام یک حساب سر انگشتی، قضیه را بهتر زیر ذره بین ببریم، در صورت سرقت خودرو، مدت زمانی که مالک خودرو برای یافتن وسیله نقلیه خود صرف میکند، هزینه هاییکه در زمان سرقت ماشین خود متحمل میشود مانند هزینه ماشین در اختیار و … با در نظر گرفتن خسارت احتمالی به خودرو در زمان سرقت، در مقابل خرید یک دستگاه ردیاب خودرو بسیار ناچیز است. در صورتیکه شما بهترین نوع دزدگیرها که امروزه به دزدگیرهای تصویری مشهور هستند را در خودرو نصب کرده باشید باز هم رافع نیاز شما نخواهد بود و اینجاست که به مزایای بیشمار یک ردیاب خودرو باور پیدا میکنید.

      یک ردیاب ارزان قیمت، لزوما یک وسیله بی کیفیت نیست،  یک ردیاب ارزان قیمت در واقع قابلیتهای کمتری نسبت به سایر ردیابها دارد لذا خریدن یک ردیاب ارزان قیمت بمراتب بهتر از نخریدن ردیاب خودرو است.

      امروزه اکثر ما، دارای یک گوشی موبایل هوشمند هستیم و براحتی میتوانیم با آن به اینترنت وصل شده و از دنیایی از اطلاعات بهره مند شویم، گوشی موبایل همراه همیشگی ماست، وقتی یک ردیاب در خودرو نصب میکنید با این وسیله جادویی میتوان تمامی گزارشان ارسالی از ردیاب را دریافت و پردازش نمود. گزارشات ارسالی از ردیاب خودرو بصورت پیامکی ( آفلاین / نوشتاری) و یا بصورت تماس تلفنی (شنیداری) میباشد.

      صحبت از گوشی موبایل شد، ذکر یک نکته که در اصل از معایب ردیاب بشمار میرود ضروریست، با توجه باینکه ارسال و دریافت گزارشات در ردیاب از طریق سیمکارت تعبیه شده در ردیاب انجام میشود گاهی اوقات پیش میاید که GPS یا ردیاب خودروی شما بنابر بعضی شرایط موفق به انجام اینکار نمیشود یا دقیق نیست، به این ترتیب ممکن است بصورت خیلی کوتاه و البته مقطعی حساسیت امنیتی آن کمی کاهش یابد. احتمال قطعی یا دقیق نبودن سیگنالهای جی پی در اینحالت محتمل است که بخاطر موانع ناشی از قرار گیری در بین ساختمانهای بلند مرتبه، مناطق کوهستانی صعب العبور بشمار میرود که البته با استناد به تحقیقات دقیقی که انجام گردیده اینگونه موارد به ندرت پیش میاید که این عیب را نمیتوان دقیقا به حساب ردیاب گذاشت بلکه ضعیف بودن سیگنال از سوی دکلهای مخابراتی باید شمرده شود.

مزایای ردیاب میتوان موارد زیر را نام برد:

  • خاموش کردن خودرو از راه دور با یک پیامک.
  • صدور مجوز روشن شدن خودرو با یک پیامک از راه دور.
  • اطلاع رسانی و ردیابی بصورت آنلاین (تحت وب).
  • اطلاع رسانی و ردیابی بصورت آفلاین ( پیامکی).
  • کنترل از طریق اینترنت، پیامک یا تماس تلفنی.
  • مانیتورینگ از طریق پیامرسانها در فضای مجازی مانند تلگرام.
  • اطلاع از وارد شدن ضربه یا شوک به خودرو.
  • باز شدن درب های خودرو.
  • اطلاع از باز شدن ردیاب از خوردو.
  • اطلاع از قطع برق خودرو ( سرقت باطری).
  • اطلاع از کم شدن شارژ باطری خودرو ( فرسودگی باطری).
  • اطلاع از روشن شدن خودرو.
  • اطلاع از حرکت خودرو بصورت روشن.
  • اطلاع از حرکت خودرو حتی وقتی خودرو خاموش است ( بکسل شدن).
  • بدون محدود بودن برد ( بعد مکان و مسافت معنایی ندارد).
  • نصب مخفی و بدور از چشم.
  • غیر قابل فعال سازی توسط سارق. چرا که تمام دستورات توسط گوشی تلفن مالک انجام میشود.
  • برخلاف دزدگیر که میبایست خطر را با آژیر گوشزد کند، بدون سرو صداست لذا سارق متوجه نصب آن نمیشود.
  • نصب بر روی تمام وسایط نقلیه سبک و سنگین.
  • امکان شنود صدای کابین از راه دور.
  • داشتن باطری داخلی ( بر خلاف دزدگیر، حتی در صورت قطعی یا سرقت باطری خودور فعال میماند).
  • کوچک، سبک و کم حجم بودن ردیاب بر خلاف دزدگیر خوردو.
  • امنیت بسیار بالا و در برخی موارد غیر قابل هک بودن.
  • اطلاع از مسیرهای پیموده شده خودرو ( حال – و گذشته).
  • اطلاع از توقف های خودرو ( حال – و گذشته).
  • اطلاع از میزان و مصرف سوخت خودرو.
  • امکان نصب انواع سنسور ( دما، وزن، سوخت و …).

      در نهایت امیدوارم با مطالعه مطلب فوق، توانسته باشیم درک کاملی از تفاوتهای بین دزدگیر و ردیاب خودرو در اختیار شما عزیزان قرا رداده باشیم یا به بهترین شکل ممکن بتوانید نسبت به انتخاب و خرید وسیله ایمنی وسیله نقیه خود اقدام نمایید.

   در پایان از شما تقاضا مندیم در صورتیکه مطلب مرتبط و در خور ثبت با موضوع مرتبط باین صفحه در اختیار دارید از طریق فرم زیر یا راههای ارتباطی در صفحه تماس باما، نسبت به ارسال آن اقدام نمایید تا با نام و لینک خودتان، جهت استفاده سایر خوانندگان قرار داده شود.

                                                                                                             نقل با ذکر لینک منبع آزاد

دیدگاهتان را بنویسید

0

Your Cart Is Empty

No products in the cart.