سلام، بدلیل نوسان بالای قیمت دلار و تغییر مداوم قیمت محصولات، کلیه قیمتهای مندرج تا پایان اردیبهشت ماه سالجاری فاقد هرگونه نفوذ و اعتبار قانونی جهت ثبت سفارش و خرید قطعی میباشد. لطفا در صورت نیاز با ما تماس بگیرید، جهت استحضار از راههای ارتباطی باما، روی همین بنر کلیک بفرمایید .   .    . با تشکر

لطفاً چند لحظه صبر کنید

صفحه اصلی / تجهیزات ایمنی / پروژه ملی سیپاد چیست؟

پروژه ملی سیپاد چیست؟

    با سلام و تشکر از شما کاربر گرامی،

    باستحضار میرسانیم در این صفحه برای اطلاع بیشتر شما با پروژه ملی سیپاد، مقاله ای قرار دادیم که بصورت کلی به پروژه ملی سیپاد پرداخته و اطلاعات تقریبا کاملی را در اختیار شما قرار خواهد داد، مهمترین نکته که هدف نویسنده مقاله است، لزوم مشارکت و اجرای این طرح ملی توسط دارندگان خودروهای دیزلی گازوییل سوخت میباشد، لطفا تا پایان مقاله همراه ما باشید:

     استارتر اولیه پروژه ملی سیپاد در تاریخ ۱۳۹۳/۱۱/۱۴ زده شده و در سندی با موضوعیت “روان سازی تامین سوخت مورد نیاز ناوگان حمل و نقل بار و مسافر” به تصویب هیات محترم وزیران وقت رسید.

    خاطر نشان کنیم پروژه سیپاد، پروژه ای ملی است، که با اهداف زیر در دست مطالعه و اجرا قرار گرفت:

  • تخصیص و تحویل سوخت به ناوگان دیزلی بر مبنای پیمایش خودرو
  • هوشمند سازی ناوگان درون شهری
  • جلوگیری از اتلاف، هدر رفت سوخت
  • عرضه خارج از شبکه سوخت دیزل در کشور (جلوگیری از معضل قاچاق سوخت)
  • رعایت اعتدال در حوزه تخصیص سوخت به ناوگان دیزلی

    بر اساس سند مذکور، مقرر گردید سوخت مورد نیاز پیمایش ناوگانهای فعال در حوزه حمل و نقل عمومی بر اساس پیمایش خودرو، با استناد به محاسبه توسط تجهیزات موقیعت یاب هوشمند و نیز اسناد حمل و نقل، اختصاص داده شود.

    در راستای عملیاتی سازی طرحهای ملی هوشمند سازی ناوگان حمل و نقل شهری و نیز اختصاص سوخت ناوگان بر اساس پیمایش خودرو در قالب نظامی مشترک و یکپارچه، تجهیز ناوگان حمل و نقل درون شهری و حومه به سامانه جامع “سیپاد” Sipaad در دستور کار کلیه دستگاههای دولتی و خصوصی اجرایی در کشور قرار گرفت. بدین منظور طی آگهی و فراخوان رسمی، طرح تجهیز ناوگان حمل و نقل درون شهری و حومه ای به سامانه جامع پیمایش سیپاد، در شهریور ۱۳۹۷ ابلاغ عمومی گردیده و کلیه شرکتهای دارای صلاحیت در ارائه تجهیزات هوشمند مبتنی بر موقعیت ناوگان حمل و نقل، به منظور شرکت در این طرح اعلام آمادگی نمودند.

    با افتخار، شرکت آروین بناپاد، نماینده رسمی شرکت دانش بنیان رادشید نیز یکی از مجریان تایید صلاحیت شده این شرکتها با تجربه پیشین اجرای پروژه ملی سپهتن، در این طرح شرکت کرده، رسما یکی از شرکت ها و مجری های اصلی این طرح ملی بشمار میرود.

سیپاد، سامانه یکپارچه پایش عملکرد ناوگان حمل و نقل درون شهری

جهت مطالعه هر قسمت، روی سطر مربوطه کلیک کنید

+ مشخصات فنی مهم سیپاد

با هدف عمومی سازی استفاده از تجهیزات هوشمند در ناوگان حمل و نقل کشور” استاندار سیپاد” به عنوان اولین استاندارد نرم افزاری و سخت افزاری با هدف تعیین چارچوب لازم برای ساخت و تبادل اطلاعات دستگاه های هوشمند ردیاب ناوگان تدوین شده است. در این استاندارد سعی شده است تا علاوه بر نیازهای متداول بخش حمل و نقل، شرایط لازم جهت اجرای قوانین و مقررات مربوطه نیز فراهم شود. برخی از الزامات فنی بکار برده شده برای دستگاه های سیپاد:

  • ماژول موقعیت یاب
  • پردازنده و حافظه
  • ورودی ECU
  • میزان مصرف سوخت با دقت بالا (HRLFC)
  •  مسافت طی شده خودرو با دقت بالا(VDHR)
  •  قابلیت اتصال کارتخوان و دوربین
  • امکان ارتباط دو طرفه با سامانه مرکزی روی بستر TCP/IP و ارسال و دریافت داده

+ نحوه خرید دستگاه سیپاد:

قبل از اقدام به خرید دستگاه سیپاد لطفاً به نکات زیر توجه فرمایید:

  • انجام مراحل خرید دستگاه ردیاب سیپاد تنها برای صاحب اصلی خودرو آنهم با داشتن پروانه فعالیت حمل و نقل امکان پذیر است.
  • در زمان ثبت نام داشتن اطلاعات زیر ضروری می باشد:شماره پلاک خودروکد ملی مالک خودروشماره تلفن همراه  مالک خودروشماره پیگیری پروانه فعالیت ناوگاننام و نام خانوادگی مالک خودروتیپ و نوع خودرورنگ خودروشماره VINاستعلام آخرین وضعیت پروانه فعالیتشماره کارت و شماره شبا کارت بانکی مالک خودرو
  • در مرحله اولیه ثبت نام از مالک و متقاضی ثبت نام درخواست می شود که متن تعهدنامه ای را خوانده و آن را تایید نماید. این متن حاوی نکات و تعهدات بسیار مهمی می باشد که به صورت خلاصه مفاد آن در زیر ذکر شده است و توصیه اکید می کنیم که حتماً آن را با دقت مطالعه نمایید.

+ مراحل ثبت نام و خرید دستگاه سیپاد

کلیه درخواست های ثبت شده برای ثبت نام دستگاه ردیاب سیپاد تنها از طریق سایت سیپاد قابل ثبت و پیگیری می باشند

۱ – متقاضی باید وارد سامانه سیپاد به آدرس اینترنتی https://sipaad.ir شود و بعد از ورود بر روی گزینه “درخواست نصب دستگاه سیپاد” کلیک کرده و ۴ مرحله ثبت (ثبت اطلاعات کاربر- اطلاعات شماره شبا – انتخاب سیستم هوشمند – دریافت کد رهگیری ) را تکمیل نماید.

۲ – در انجام مراحل ثبت نام بعد از وارد کردن اطلاعات مالک و خودرو نوبت به انتخاب نزدیکترین نمایندگی نصب سیپاد به مکان حضور خودرو می باشد. در حال حاضر شرکت آروین بناپاد (مهندس زین العابدینی) مجری نصب و اجرای پروژه سیپاد در استان قم و حومه می باشد.

۳ – پس از انتخاب مکان نصب و نصاب موردنظر، باید از شماره رهگیری ثبت نام پرینت گرفته و در زمان نصب به نصاب تحویل نمود.

۴ – مرحله بعدی پس از انجام مراحل ثبت در سامانه سیپاد پرداخت مبلغ دستگاه سیپاد و انجام هماهنگی با شرکت آروین بناپاد (مهندس زین العابدنی) برای پرداخت، خرید و نصب دستگاه می باشد که جهت راحتی کاربران در روزهای تعطیل و ساعات غیر اداری امکان خرید اینترنتی و پرداخت مستقیم از سایت نیز فراهم گردیده است.

تلفن تماس با واحد نصب و پشتیبانی:

  • پشتبیانی فنی    ۶۴۷۰ ۱۲۳ ۰۹۰۳     مهندس مرادی
  • مدیریت                ۶۴۷۰ ۴۵۱ ۰۹۱۲    مهندس زین العابدینی

۵- پس از تایید واریزی توسط شرکت رادشید و اطلاع به نصاب انتخابی، مالک خودرو باید جهت انتخاب روز و تاریخ نصب دستگاه بر روی خودرو هماهنگی های لازم را بصورت مستقیم با نصاب انتخابی خود انجام دهد و در زمان و مکان مشخص شده در محل نصب حاضر گردد، در این مرحله فعالیت هایی که توسط مالک باید انجام گردد اتمام پذیرفته و بقیه مراحل توسط نصاب و نماینده شرکت انجام می پذیرد.

۶ – بعد از گرفتن تایید نصب از واحد پشتیبانی، نصاب یا نماینده می بایست نسبت به نصب دستگاه ردیاب بر روی خودرو مورد نظر اقدام نموده و پس از نصب نیز، از ردیاب نصب شده بر خودرو عکس گرفته و نسبت به ثبت عکس در سامانه اقدام نماید. ** عکس گرفته شده باید به گونه ای باشد که ردیاب نصب شده، شماره پلاک خودرو، رنگ خودرو و ظاهر خودرو کاملاً در آن مشخص باشد.

۷- در مرحله آخر که مرحله تکمیل نهایی نصب می باشد نماینده یا نصاب وارد اکانت کاربری خود در سامانه سیپاد شده و در قسمت لیست درخواست های ناوگان بعد از انتخاب اسم مشتری، اطلاعات خودرو، شماره سریال نصب ، سند واریز مشتری و عکس های گرفته شده را در سامانه بارگذاری می نماید. پس از انجام کامل این مراحل کد رهگیری نهایی که شامل اطلاعات خودرو و مالک می باشد به نماینده نشان داده خواهد شد که در این مرحله نماینده و یا نصاب موظف است از اطلاعات نمایش داده پرینت گرفته و پس از امضا آن را در اختیار مالک خودرو قرار دهد.

+ ابلاغ و الزامات ۱۲ گانه نصب دستگاه سیپاد:

  1. در صورت غیر فعال شدن پروانه فعالیت یا عدم اخذ بار برگ، امکان تخصیص سوخت به خودرو مدنظر وجود نخواهد داشت.
  2. در صورت بروز هرگونه حادثه برای دستگاه، مالک خودرو موظف است در اسرع وقت به نمایندگی پشتیبان دستگاه خود مراجعه کرده و نسبت به تعمیر دستگاه اقدام نماید زیرا در غیر این صورت مسئولیت کلیه عواقب احتمالی برعهده مالک خودرو خواهد بود.
  3. هرگونه دست کاری سخت افزاری یا نرم افزاری دستگاه سیپاد تخلف بوده شامل جرایمی نظیر غیرفعال شدن دائم یا موقت پروانه فعالیت، کاهش سهمیه سوخت و پرداخت جرایم نقدی برای فعال شدن مجدد دستگاه می باشد.
  4. در زمان تعمیر دستگاه در صورت آسیب دیدن امکان تخصیص سوخت بر اساس دستگاه سیپاد وجود نداشته و تنها بر اساس بار برگ های اخذ شده محاسبه می گردد.
  5. مالک خودرو علاوه بر نصب و استفاده از دستگاه سیپاد ملزم به دریافت بار برگ نیز می باشد.
  6. مالک خودرو ملزم می باشد در دوره های زمانی تعیین شده برای انجام بازبینی و به روز رسانی دستگاه به نمایندگی شرکت نصاب مراجعه و هزینه های لازم را به ایشان پرداخت نماید، در غیر اینصورت مسئولیت کلیه عواقب احتمالی بر عهده مالک خودرو می باشد.
  7. مالک خودرو به هیچ عنوان اجازه باز کردن دستگاه سیپاد از روی خودرو خود را ندارد و در صورت انجام و تشخیص باز شدن دستگاه از روی خودرو کلیه جرایم و هزینه های نصب مجدد برعهده مالک خودرو می باشد.
  8. مسئولیت اصلی دستگاه سیپاد نصب شده بر عهده مالک اصلی خودرو می باشد و لذا مسئولیت نظارت بر عملکرد و رفتار رانندگان خودرو نیز برعهده مالک اصلی می باشد.
  9. کارت سوخت خودرو تنها متعلق به مالک خودرو می باشد و صرفاً برای سوخت گیری همان خودرو باید مورد استفاده قرار گیرد.
  10. مالک خودرو ملزم به رعایت ۱۰۰ درصدی ابلاغات اعلام شده در ارتباط با طرح سیپاد می باشد و احراز هرگونه تخلفات ابلاغی جرایمی اعم از غیرفعال شدن دائم یا موقت پروانه فعالیت،کاهش سهمیه سوخت و پرداخت جرایم نقدی را به همراه خواهد داشت.
  11. کلیه هزینه های مرتبط برای استفاده از دستگاه سیپاد اعم از شارژ سیم کارت و آبونمان نرم افزار برعهده مالک می باشد.
  12. در صورت فروش خودرو دارای دستگاه سیپاد، مالک آن موظف است ظرف مدت ۷ روز پروانه فعالیت را ابطال نموده و به مالک جدید ابلاغ نماید ظرف ۱۴ روز برای دریافت پروانه فعالیت اقدام نماید زیرا در غیر اینصورت با عواقبی مانند کاهش سهمیه سوخت مواجهه خواهد شد.

+ سوالات متداول نصب و راه اندازی دستگاه سیپاد:

برای نصب دستگاه سیپاد به کجا باید مراجعه نمود؟

با توجه به هماهنگی های صورت گرفته توسط مجریان طرح در سراسر کشور و سامانه سیپاد، زیرساخت های لازم برای اجرای این طرح انجام گردیده و هریک از شرکت های مجری طرح ملی سیپاد نمایندگان خود را برای انجام طرح سیپاد در سامانه ثبت نام نموده اند لذا برای نصب دستگاه سیپاد کافی است به سایت sipaad.ir مراجعه نموده و از میان نمایندگی های موجود، نزدیکترین نمایندگی را انتخاب نمایید.

درصورت داشتن دستگاه GPS بر روی خودرو آیا نیازی به نصب دوباره این دستگاه می باشد؟

دستگاه هایی که از قبل بر روی ناوگان سطح شهرهای کشور نصب می باشد مورد تائید نبوده و بر اساس پیمایش آن ناوگان سوختی تخصیص داده نخواهد شد.

درصورتی که دستگاه سیپاد خراب شود چه کاری باید انجام داد؟

درصورتی که دستگاه دچار اختلال شود باید به نزدیکترین نمایندگی آن شرکت مراجعه نمایید و به هیچ عنوان برای تعمیر دستگاه به تعمیرگاه دیگری مراجعه ننمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

0

Your Cart Is Empty

No products in the cart.